Het gezicht achter Bonbonbaksels

_MG_0577_edited.jpg

Hi! Mijn naam is Bonnie. Ik ben het gezicht achter Bonbonbaksels.

In 2017 veranderde mijn leven voorgoed, toen ik voor het eerst moeder werd. Ik heb samen met mijn hubby-to-be twee zoontjes, Noud (2017) en Raf (2019). Zij zijn de drijfveer achter Bonbonbaksels. Waarom? Dat lees je bij 'ons verhaal'. Maar naast moeder, ben ik nog veel meer.

 

Ik heb een Bachelor of Science behaald voor de opleiding gezondheidswetenschappen en een Master of Science op het gebied van Zorgmanagement. Van beroep ben ik projectleider en dit combineer ik met het schrijven en bakken voor Bonbonbaksels.

 

Van nature ben ik iemand die alles tot op de bodem uitzoekt. Iets wat ertoe heeft geleid dat ik de nodige kennis en ervaring heb opgedaan rondom voedselallergieën en ander babyleed. Ik vind het fijn om deze kennis en ervaring te delen met andere moeders. Omdat ik weet wat voor zoektocht het kan zijn en hoe fijn het is als iemand je de weg wijst.

 

Vanuit mijn omgeving werd ik (en word ik nog steeds) met regelmaat om advies gevraagd. Meermaals kreeg ik te horen dat ik mijn roeping heb gemist. Daardoor ben ik gestart met Bonbonbaksels. Om onder een groter bereik over deze onderwerpen te schrijven. Onderwerpen waar zo weinig 'echte' ervaringsverhalen over zijn terug te vinden, maar waar zoveel behoefte aan is. 

 

Hopelijk vind jij op deze site waar je naar opzoek bent. Heb je vragen of mis je een onderwerp?  Neem dan contact met mij op via het contactformulier of mail naar bonbonbaksels@gmail.com


Liefs, Bonnie